Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

RKC Waalwijk enorm trots op Jeroen Zoet


12 september 2012 - Niet Kenneth Vermeer, Erwin Mulder of Piet Velthuizen maar Jeroen Zoet werd door bondscoach Louis van Gaal opgeroepen voor het Nederlands Elftal nadat Tim Krul geblesseerd raakte. Voormalig topkeeper en zijn keeperstrainer bij RKC Waalwijk, Ed de Goey, snapt wel waarom.

"Het talent van Jeroen staat buiten kijf", aldus De Goey in gesprek met Voetbal International. "Vorig jaar heeft hij zich bij RKC stormachtig ontwikkeld. Deze ervaring zal hem weer een stapje verder brengen. En het is natuurlijk ook fantastisch voor dit kleine clubje, echt iets om trots op te zijn."

Ook Eriwn Koeman, trainer van RKC Waalwijk, is blij voor de 21-jarige doelman. "Deze selectie is geweldig voor hem, hij heeft er hard voor gewerkt. Jeroen is een op en top professional, die er alles aan doet om beter te worden. Hij wil het liefst zo snel mogelijk de 'nummer één' van PSV worden, dit is voor hem een enorme stimulans. Przemyslaw Tyton heeft wat meer ervaring, maar ik betwijfel of hij over een jaar beter is dan Jeroen. Deze jongen heeft de kwaliteiten om de eerste keeper van PSV te worden."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!