Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Julian Jenner aan de slag in Hongarije


12 september 2012 - Julian Jenner heeft een nieuwe club gevonden. De buitenspeler gaat aan de slag bij het Hongaarse Ferencvaros waar een tweejarig contract voor hem klaar lag. Jenner zat sinds deze zomer zonder club nadat zijn contract bij Vitesse afliep.

De voormalig speler van onder andere NAC Breda en AZ is in Boedapest niet de enige Nederlander. Sinds deze zomer is Ricardo Moniz in Hongarije actief. Vorig jaar liet hij zich nog tot kampioen van Oostenrijk kronen met Red Bull Salzburg. Uiteindelijk leidde een conflict met de Oostenrijkse clubleiding tot een vertrek.

Moniz vond snel emplooi in Hongarije waar hij 28-voudig Hongaars kampioen Ferencvaros weer aan succes moet laten ruiken. In het seizoen 2003/2004 werd de club voor het laatst kampioen. Tot dusver presteert de club zeer teleurstellend met 6 punten uit 6 duels en een negende plaats in de competitie.

Otten speelt al sinds 2011 voor Ferencvaros. Nu treffen Moniz en Otten de 28-jarige Jenner in de selectie.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!