Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Bojan Krkic speelde bijna bij Feyenoord


12 september 2012 - Het had niet veel gescheeld of Bojan Krkic had niet bij AC Milan gespeeld maar bij Feyenoord. Dat verklaarde technisch directeur Martin van Geel in gesprek met Voetbal International. Uiteindelijk werd Graziano Pelle de nieuwe aanvalsleider in Rotterdam-Zuid.

"Als de vader van Bojan met Ronald Koeman belt en vraagt of Ronald, die ze heel hoog hebben zitten, wil helpen zijn zoon weer aan het voetballen te krijgen, is dat een serieuze optie", aldus Van Geel tegenover Voetbal International. "Ik ben er lang mee bezig geweest. Het zag er heel goed uit, we hebben een aantal constructieve gesprekken gevoerd, maar op het laatst werden we geklopt door AC Milan."

Van Geel vervolgt: "Er moest gewoon een spits komen. We hebben het een paar weken aangekeken, maar het was niet normaal hoeveel kansen we misten, hoeveel moeite we hadden wedstrijden te winnen door een gebrek aan scorend vermogen. We waren vaak krachteloos en machteloos. Koeman heeft met Graziano gewerkt, hij kent hem. Hij is een ander type aanvaller dan we al hebben."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!