Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Tailor verruilt AGOVV voor avontuur in Libanon


12 september 2012 - Stanley Tailor hoopt zijn loopbaan voort te zetten in Libanon. De verdediger van AGOVV Apeldoorn gaat in goed overleg met zijn werkgever uit elkaar. Dat meldde trainer Andries Ulderink aan Omroep Gelderland. De ontbinding van het contract gebeurt per direct.

AGOVV en Tailor kwamen deze zomer na moeizame onderhandelingen opnieuw een contract overeen. Die liep tot het eind van dit seizoen. De speler kwam echter niet voor in de plannen van Ulderink. "Ik ben een voorstander van spelers die van achteruit opbouwen en daar ligt niet zijn sterkste punt. Hij had wat dat betreft drie anderen voor zich die ik dan eerder zou opstellen. De situatie was vrij snel helder en is in vijf weken tijd niet veranderd. In een goed gesprek hebben we daarom besloten zijn contract te ontbinden, zodat ook Stanley zijn handen vrij had. Hij was daar zelf ook blij mee", verklaart Ulderink.

Tailor is enkele dagen geleden afgereisd naar Libanon waar hij mogelijk voor de Al-Ahed gaat spelen. De 30-jarige verdediger speelde 84 duels voor AGOVV. Hij scoorde negen maal.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!