Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Utrecht baalt van Zambia


13 september 2012 - De Zambiaanse voetbalbond heeft zich de woede op de hals gehaald van FC Utrecht. De Domstedelingen kunnen niet beschikken over Jacob Mulenga omdat hij geblesseerd terugkeerde uit het Afrikaanse land, volgens FC Utrecht omdat hij veel te intensief heeft moeten trainen.

'Jacob heeft twee zware kruisbandblessures gehad in de afgelopen twee seizoenen, heeft lang aan de kant gestaan. Dat is ook de reden dat we hem hier heel rustig brengen', zegt FC Utrecht-trainer Jan Wouters in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Wouters vervolgde: 'In Zambia moest hij echter drie dagen lang heel hard trainen, dat kan hij nu nog niet aan. Gezien zijn krachtige manier van spelen, liggen blessures op de loer. Ook vorige keer kreeg hij steeds last van zijn hamstrings. In Zambia wisten ze dat, daarom hebben we Kalusha laten weten niet blij te zijn.'

FC Utrecht speelt komend weekend een thuiswedstrijd tegen PSV. Mulenga is een twijfelgeval.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!