Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ten Cate stapt op in China


14 september 2012 - Henk ten Cate is opgestapt bij het Chinese Shandong Lueng Taishan. De voormalig coach van Ajax en assistent-trainer van FC Barcelona en Chelsea diende enkele weken geleden zijn ontslag in. Dat werd onlangs geaccepteerd.

De 57-jarige Ten Cate was er volgens De Telegraaf 'klaar mee' om apart van zijn familie te leven. De Telegraaf baseert zich op een ingewijde: "Hoewel hij in een stad van 6,5 miljoen inwoners leefde, had hij het niet naar zijn zin. Hij woonde er alleen, er was één restaurant waar hij 200 keer was geweest en een barretje dat hij 150 maal had gezien. En daar hield het mee op."

Ten Cate was bij Shandong Lueng Taishan bezig aan een teleurstellend seizoen. Juist in de beker doet de club het wel naar behoren. Het heeft zich geplaatst voor Chinese bekerfinale, bij winst kwalificeert de club zich voor de Aziatische Champions League. Ook de assistenten Mike Snoei en Luc Nijholt vertrekken uit China.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!