Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van der Vaart zag Oranje niet op tv


16 september 2012 - Rafael van der Vaart behoorde niet tot de selectie van het Nederlands Elftal tegen Turkije en Hongarije. De middenvelder verruilde in de voorbije transferperiode Tottenham Hotspur voor HSV. Van der Vaart sprak uitgebreid met bondscoach Louis van Gaal over diens beslissing.

Van der Vaart in gesprek met Bild: "De overstap an sich heeft er niets mee te maken. Ik heb tien minuten met Van Gaal aan de telefoon gezeten en hij vindt dat ik een goede beslissing heb genomen. Voor hem is de Bundesliga de beste competitie van de wereld. Hij weet zeker dat ik hier weer zo sterk word dat ik snel weer in Oranje speel."

De middenvelder zag niets van de overwinningen van Oranje tegen Turkije (2-0) en Hongarije (1-4). De middenvelder: "Nee, ik kijk niet meer naar elke wedstrijd die op tv is."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!