Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Geen nieuwe keeper voor Feyenoord


16 september 2012 - Feyenoord kreeg afgelopen weken een zware domper te verwerken door het wegvallen van eerste doelman Erwin Mulder. De clubloze Jeroen Verhoeven flirt openlijk met Feyenoord, de Rotterdammers gaven echter geen kik.

"Het is een domper, maar nu kunnen we zien hoe Kostas Lamprou zich manifesteert", aldus technisch directeur Martin van Geel in gesprek met TV Rijnmond. "We hebben alle vertrouwen in hem. Hij traint al heel lang mee op dit niveau. Het is een jonge keeper met veel talent die nog ervaring moet opdoen. Zijn gebrek aan lengte compenseert hij met een enorme explosiviteit. Bovendien heeft hij een katachtige reflex. "

"In eerste instantie willen wij geen nieuwe doelman halen. De komende weken gaan wij daar eens rustig over praten. Als het zo blijft zie ik persoonlijk geen noodzaak, maar we moeten even kijken hoe de technische staf daarover denkt. Als er iets met de andere keepers gebeurd, dan hebben we wel een probleem."

Ook voor Koeman hoeft er geen nieuwe keeper bij te komen. Van Geel had het de afgelopen periode desondanks druk: "Veel zaakwaarnemers van clubloze keepers hebben zich gemeld, waaronder de zaakwaarnemer van Jeroen Verhoeven. Daar hebben wij tegen gezegd dat we alle vertrouwen hebben in onze huidige keepers."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!