Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Chadli baalt niet van mislopen transfer


17 september 2012 - FC Twente weigerde de afgelopen transferperiode een bod van Fulham op Nacer Chadli. De Engelse club van Martin Jol klopte op de laatste dag van de transfermarkt aan. Chadli zit er niet zo mee, op dat moment was hij geblesseerd en had andere doelen.

"Het was geen goed moment om nog een stap te maken. Op dat moment had ik ook andere dingen aan mijn hoofd. Ik wilde vooral weer zo snel mogelijk fit worden", vertelt de Belg international in gesprek met De Telegraaf.

Chadli speelde afgelopen weekend bijna een half uur mee en hoopt donderdag tegen Hannover '96 (Europa League) meer speelminuten te kunnen maken. "Ik ben blij dat ik 25 minuten heb kunnen spelen. Met een goede trainingsweek in de benen hoop ik donderdag te kunnen spelen."

De middenvelder hoopt met goed spel dit seizoen een transfer te verdienen. Daarbij denkt hij niet zo zeer aan Fulham maar een stap hoger. "Als ik dit seizoen mijn beste spel kan spelen, komt er vanzelf een grotere club."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!