Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Drenthe gaat aan de slag bij PAOK Saloniki'


17 september 2012 - Royston Drenthe staat aan de vooravond van een Grieks avontuur. Volgens NuSport is Drenthe in gesprek met PAOK Saloniki over een dienstverband. Maandag zal Drenthe al een medische keuring ondergaan.

De 25-jarige Rotterdammer geniet de transfervrije status nadat zijn contract afgelopen zomer bij Real Madrid afliep. Ondanks dat zijn naam veelvuldig in het geruchtencircuit aan tal van clubs werd gelinkt zit de speler nog altijd zonder nieuwe werkgever.

De huidige nummer zeven van Griekenland wil daar verandering in brengen. PAOK Saloniki, tweevoudig kampioen van Griekenland, verwelkomt Drenthe maar al te graag. De afgelopen twee seizoenen verhuurde Real Madrid de linkspoot aan Hercules Alicante en Everton.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!