Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax met Ryan Babel tegen Dortmund


18 september 2012 - Ajax begint vandaag aan een loodzware poule in de Champions League. De ploeg van Frank de Boer trapt vandaag af in tegen Borussia Dortmund.

Volgens de kranten begint Frank de Boer vanavond met Ryan Babel in de punt van de aanval. Dat gaat ten koste van Siem de Jong die een linie naar achteren zakt. De Boer denkt zo optimaal gebruik te kunnen maken van de snelheid en wendbare Babel. Voor de controle op het middenveld speelt Christian Poulsen voor de verdediging.

Opstelling Borussia Dortmund: Weidenfeller; Piszczek, Subotic, Schmelzer; Gundogan, Kehl, Blaszykowski, Reus, Gotze; Lewandowski.

Opstelling Ajax: Vermeer; Van Rhijn, Alderweireld, Moisander Blind; Poulsen, De Jong, Eriksen; Sana, Babel en Boerrigter.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!