Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Lange schorsing voor Suk en Chanturia


18 september 2012 - Hyun-Jun Suk(FC Groningen) en Giorgi Chanturia (Vitesse) zullen hun optreden bij de beloften van hun ploeg niet snel vergeten. Beide kregen een rode kaart en kregen een schorsing van zes duels opgelegd.

Suk kreeg afgelopen maandag een rode kaart in het treffen tussen Jong FC Groningen en Jong PEC Zwolle. Dat gebeurde met een slaande beweiging richting een tegenstander. Suk werd voor vier duels van Jong FC Groningen geschorst. In die tussentijd mag Suk ook niet spelen voor het eerste elftal van de Groningers waardoor de daadwerkelijke straf 6 duels (5 competitie- en 1 bekerwedstrijd).

Ook Chanturia kreeg rood en moet 6 duels missen, ook vanwege het verschil in duels bij de beloften en het eerste elftal.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!