Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax start CL met nederlaag


18 september 2012 - Ajax heeft haar eerste groepsduel in de Champions League verloren. Op bezoek bij Borussia Dortmund ging het elftal van Frank de Boer in de slotfase met 1-0 onderuit.

Ajax was lange tijd niet minder dan Borussia Dortmund. In de omschakeling was het elftal van De Boer gevaarlijk. Aanvalsleider Ryan Babel dook een aantal keren goed op voor het doel van Roman Weidefeller, tot doelpunt leidde dat echter niet. Wel tot de conclusie dat Babel nog altijd geen echte spits is, een doelpuntenmaker zal de aanvaller nooit worden.

In de tweede helft kreeg Borussia Dortmund een strafschop toegekend na een wat onwennige actie van Van Rhijn. Duits international Hummels schoot de bal zo ontzettend zwak in dat het koud kunstje voor Kenneth Vermeer was om de bal te keren. In de slotfase ging Dortmund alsnog aan de haal met de zege. Lewandowski kroonde zich drie minuten voor tijd tot matchwinner door de winnende aan te tekenen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!