Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Nuytinck pakt punt met Anderlecht in San Siro


19 september 2012 - Je debuut maken in de Champions League in San Siro moet al een droom zijn geweest die uitkwam. Als je dan met Anderlecht ook nog eens een punt pakt tegen AC Milan is dat helemaal fantastisch. Het gebeurde Bram Nuytinck.

"Dit is een goed resultaat", aldus de jeugdinternational in gesprek met Sporza. "We hebben ook zeer behoorlijk gespeeld. Weliswaar hebben we wat kansen weggeven, maar er ook een paar gecreëerd. Als je hier de 'nul' houdt, is het voor een verdediger natuurlijk extra mooi. Hier kunnen we mee thuis komen."

Bram Nuytinck verruilde afgelopen zomer NEC voor Anderlecht. De Belgische topclub, waar John van den Brom sinds deze zomer trainer is, betaalde naar verluidt 3 miljoen euro.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!