Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord gaat opnieuw praten met Leerdam


19 september 2012 - Feyenoord gaat opnieuw een poging wagen om Kelvin Leerdam voor de club te behouden. De multifunctionele Leerdam heeft in Rotterdam-Zuid een aflopend contract en kan derhalve volgend jaar transfervrij de club verlaten. Feyenoord wil dat nu voorkomen.

Op korte termijn zal technisch directeur Martin van Geel met de 22-jarige speler om de tafel te gaan. Leerdam is zowel inzetbaar op het middenveld als ook als rechtsback. De jeugdinternational heeft inmiddels ook de interesse gewekt van FC Twente.

Wanneer FC Twente er met de handtekening van Leerdam vandoor gaat betekent het de vierde speler met een verleden op Varkenoord die naar Enschede treft. Op dit moment spelen Leroy Fer, Luc Castaignos en Jerson Cabral al in Enschede.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!