Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Marcel Brands begrijpt kritiek niet


20 september 2012 - Marcel Brands, technisch manager PSV, kreeg de afgelopen week de nodige kritiek te verwerken. PSV ging afgelopen weekend met 1-0 onderuit tegen FC Utrecht en heeft daarmee al de nodige averij opgelopen in de titelstrijd.

De kritiek gaat dat men name over het feit dat Brands de afgelopen transferperiode naast 'Zanka' Jorgensen niet nog een tweede verdediger aan te trekken maar besloot 4 miljoen euro neer te tellen voor buitenspeler Luciano Narsingh.

Brands: "Dat was een bewuste keuze. We hadden al acht verdedigers, waarvan een groot aantal internationals, en slechts vier aanvallers plus de talentvolle Depay. De nederlaag tegen FC Utrecht lag bovendien niet aan de verdediging. Het was een collectief falen. Het probleem lag eerder voorin, aangezien we zelfs met z'n elven tegen negen spelers niet scoorden."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!