Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vorm blij met nieuw contract bij Swansea


21 september 2012 - Michiel Vorm was zeer verrast dat Swansea City hem nu al een nieuw contract aanbood. De doelman verruilde pas vorig jaar zomer van FC Utrecht naar de club uit Wales waar hij in zijn eerste seizoen uitgroeide tot een van de betere keepers in de Premier League.

Vorm in De Telegraaf: "Ik heb een goed seizoen achter de rug, maar als er dan een nieuwe coach (Michael Laudrup, red.) komt, is het toch altijd even afwachten hoe die over je denkt. Maar ook die is enthousiast, Swansea vindt me belangrijk voor de toekomst en de aanbieding tot de zomer van 2016 is een blijk van waardering. Zodra mijn zaakwaarnemer Wessel Weezenberg terug is van vakantie worden de laatste details besproken. Maar we gaan hier zeker uitkomen."

"Hoe prachtig de Premier League is, spreekt voor zich. Maar als je erin speelt, is die nóg mooier. Elke wedstrijd is weer een gevecht en de passie bij de tegenstanders en de fans is prachtig. De stadions zitten vol en wij worden bij uitwedstrijden gesteund door twee- tot drieduizend fans, die negentig minuten lang zingen. Dat zorgt nog steeds voor kippenvel."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!