Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Koeman heeft niet meer zoveel drang naar buitenland


21 september 2012 - Ronald Koeman trainde in het verleden Benfica en Valencia. Vooral bij het laatste was zijn dienstverband van korte duur. De huidige trainer van Feyenoord stelt dat hij niet meer zo de drang naar het buitenland heeft zoals dat in het verleden wel was.

"Er is geen officieel moment om over de toekomst te praten", aldus Koeman tegenover RTV Rijnmond over zijn aflopende verbintenis. "Het contact met Martin van Geel is heel losjes, we spreken elkaar dagelijks. Ik weet niet hoe Feyenoord daar naar kijkt en ik vind het zelf ook te vroeg daar uitspraken over te doen. Het is pas september."

"Ik ben wel veranderd als trainer. Ik ben minder strevend om naar het buitenland of een grotere club te gaan. Dat is een beetje weg. Ook door mindere ervaringen in het verleden. Die drang is nu minder. Bij Feyenoord heb ik er met de staf, bestuur en supporters heel veel plezier in", zo besloot Koeman.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!