Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Luciano baalt van opzichtige fout


23 september 2012 - FC Groningen-doelman Luciano ging opzichtig in de fout in Zwolle. Het leverde de thuisploeg een 1-0 voorsprong op. Tot grote opluchting van Luciano knokte FC Groningen zich in de slotfase alsnog langs Zwolle en nam het de drie punten mee naar huis.

Luciano liet een schot van Youness Mokhtar glippen. "Het was een desastreuze fout van mij. Dat mag nooit gebeuren. Als keeper moet je je elke dag en elke week bewijzen, vooral als je uit het buitenland komt", aldus de 32-jarige doelman in gesprek met NUsport. "Ik zit gewoon niet goed in mijn vel. Ik slaap slecht. Ik vind het ook helemaal niet leuk voor het team en voor mijn keeperstrainer die mij elke dag helpt."

"Het is dat ik nog familie en een vrouw heb die ik financieel moet steunen, anders was ik allang gestopt met voetballen. Maar ik moet gewoon doorgaan met hard trainen zoals ik altijd doe."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!