Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Dusan Tadic wil Djuricic bij FC Twente


24 september 2012 - Dusan Tadic zou het wel weten als hij voor FC Twente de transfermarkt op mocht gaan. FC Twente zou dan werk gaan maken om Filip Djuricic los te weken bij SC Heerenveen.

"Filip zou goed bij FC Twente passen. Hij heeft absoluut de kwaliteiten voor FC Twente", aldus Tadic in gesprek met De Telegraaf. "Bij de Servische ploeg speelde ik op de nummertienpositie en hij in de aanval. Het is heerlijk om met hem samen te spelen, dus ik zou het toejuichen als hij komt."

De twintigjarige Djuricic moest zich een kwartier voor tijd noodgedwongen laten vervangen. Tadic: "Het is dit seizoen moeilijk voor Filip, omdat hij bij sc Heerenveen een grote last op zijn schouders heeft. Het is heel lastig om altijd alles alleen te moeten doen. Daarom vind ik het nu zo heerlijk om in een goed elftal te spelen, waarin je meer ondersteuning krijgt.”

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!