Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Investeerders willen Van Bommel bij Fortuna


24 september 2012 - De investeerders uit Qatar die Fortuna Sittard voor 2,5 miljoen euro willen kopen hebben grote plannen met de club. Zo zouden Bert van Marwijk, Kevin Hofland en Mark van Bommel in de toekomst opnieuw een belangrijke rol in Sittard moeten stellen.

IZC Holding wordt vertegenwoordig door Nacer Abdellah, een oud-speler van onder andere FC Den Bosch en Telstar. Afgelopen weekend kreeg de investeerdersgroep een ultimatum van Fortuna Sittard, zo meldt Voetbal International. Volgens het magazine liep die deadline vandaag om 12.00 uur af. De deadline is nu verzet naar dinsdag 12.0 uur.

'Omdat we in gesprek waren met Jo Abelshausen en Sjra Philippen van de raad van commissarissen', aldus Abdellah tegenover Voetbal International. Eerder klopte de oud-prof namens IZC al aan bij FC Antwerp, die overname liep op niets uit. Mocht IZC nu Fortuna Sittard overnemen dan wordt de jeugdopleiding hervormd en is het de ambitie om binnen een aantal jaar terug te keren naar de Eredivisie.

'Het lijkt er nu allemaal goed uit te zien', aldus voorzitter Meijers. 'Maar ik houd een slag om de arm, noem het Hollandse nuchterheid. Ik juich pas als er daadwerkelijk geld op de rekening van Fortuna staat en dat is nog niet zo.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!