Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Kou uit de lucht bij Lurling en Karelse


25 september 2012 - De kou is uit de lucht. Op initiatief van NAC Breda hebben Anthony Lurling en trainer John Karelse de vredespijp geroken. Lurling stelde afgelopen weekend dat Karelse op verkeerde gronden hem op de bank had gezet.

"Het is een lang gesprek geweest en dat zegt misschien al genoeg", aldus Lurling in De Telegraaf. „We hebben allebei ons zegje gedaan en gaan weer verder. Voor mij is de uitkomst bevredigend. Je moet ook weer verder met elkaar. Op naar het bekerduel met MVV, zo werkt het ook weer in de voetballerij.

Lurling vervolgt: "Ik ben altijd een gevoelsmens geweest. En maak van mijn hart geen moordkuil. We hebben het uitgesproken en houden het erop dat het een misverstand is geweest. Ik heb het blijkbaar verkeerd begrepen, we gooien er zand over. Ik krijg ook geen boete, dat had ik ook niet geaccepteerd. De technische staf heeft toegegeven dat ze het misschien ook niet goed gecommuniceerd hebben. Waar er twee ruzie maken, hebben er twee schuld."

Technisch directeur Jeffrey van As: "We hebben er met zijn drieën, en ook nog met de andere mensen van de technische staf, als grote jongens over gesproken. Het is uitgesproken. Voor ons is het nu over: er gaat een dikke streep doorheen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!