Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ook tweede deadline bij Fortuna Sittard verloopt


25 september 2012 - De aangekondigde overname van Fortuna Sittard door sjeiks lijkt uit te draaien op een grote deceptie. Een deadline werd gisteren niet gehaald en verlengd naar vanmiddag 12.00 uur. Ook vanmiddag is er nog geen duidelijkheid.

Fortuna Sittard is nog altijd in gesprek met ex-prof Nacer Abdellah. Abdellah wil Fortuna Sittard kopen via een Braziliaans bedrijf (IZC Holding). Het geld voor de overname wordt volgens Abdellah echter gefinancierd door gelden uit Qatar.

De investeringsmaatschappij zou bereid zijn om Fortuna Sittard voor 2,5 miljoen euro te kopen en daarnaast ook alle schulden over te nemen. De grootste schuld is er aan vastgoedeigenaar Wessels (750.000 euro).

Eerder klopte Abdellah al tevergeefs aan bij FC Antwerp. Ook daar waren er onderhandelingen die uiteindelijk op niets uitliepen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!