Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Oss kopje onder in Scheveningen


25 september 2012 - De eerste verrassing in de KNVB Beker is een feit. FC Oss is uitgeschakeld door Zaterdag Topklasser Scheveningen. FC Den Bosch bleef op bezoek bij AFC na verlenging op de been en bekerde wel door.

Scheveningen - FC Oss
Na negentig minuten voetbal was er in Scheveningen twee keer gescoord. Roy de Ruiter opende namens FC Oss vlak na rust de score, maar Mehmet Aldogan maakte al snel weer gelijk. Er moest uiteindelijk verlengd worden. Twee minuten voor het einde van de verlenging kroonde Samir el Moussaoui zich tot matchwinner door de 2-1 aan te tekenen. Scheveningen bekert door en droomt van een treffen tegen ADO Den Haag in de derde ronde.

AFC - FC Den Bosch
Waar FC Oss sneuvelde bleef FC Den Bosch wel op de been. Hetzij moeizaam. AFC speelde door een rode kaart van Jaspar de Haer vlak voor het einde van het duel de gehele verlenging met een man minder. Jelle de Bock zou vlak voor tijd de winnende treffer aantekenen. FC Den Bosch, dat in de Jupiler League nog niet kon imponeren, gaat dus een ronde verder.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!