Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Go Ahead Eagles schakelt VVV Venlo uit


25 september 2012 - De eerste club uit de Eredivisie is in de KNVB Beker gesneuveld. VVV Venlo ging in Deventer na een knotsgek duel (4-4) met Go Ahead Eagles onderuit met strafschoppen.

Bij rust was er in Deventer nog helemaal niets aan de hand voor VVV Venlo. Op dat moment had men een 0-2 voorsprong in handen door twee goals van Brian Linssen. Beide goals waren het gevolg van miscommunicatie tussen Eagles-doelman Marsman en zijn centrale duo.

Een van die verdedigers, Jop Van Der Linden, tekende een klein kwartier voor tijd voor de aansluitingstreffer. Joey Suk zorgde er zelfs voor dat er alsnog verlengd zou gaan worden. Lange tijd had het daar niets weg van. De verlenging was knotsgek. Nwofor bracht VVV na 95 minuten spelen opnieuw op voorsprong. Marnix Kolder ('100) en Joey Suk ('118) leken Go Ahead Eagles naar de volgende ronde te brengen. Toch ging het nog fout. Het was opnieuw Nwofor die doel trof.

In de strafschoppenserie miste VVV Venlo direct haar eerste strafschop. Het was Ricky van Haaren die over schoot. Go Ahead Eagles miste geen strafschop, het hoefde zelfs niet eens hun vijfde te nemen omdat Marsman de inzet van Marcel Seip stopte.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!