Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ook Almere City en Fortuna Sittard uitgeschakeld


25 september 2012 - Na FC Oss zijn er Almere City FC en Fortuna Sittard vandaag gesneuveld. Voor het los van andere clubs uit de Jupiler League werd lange tijd gevreesd (verlenging). Alleen Excelsior werd nog uitgeschakeld.

ADO '20 - Almere City
Almere City ging vanavond met maar liefst 4-1 onderuit tegen ADO '20. De ploeg uit Heemskerk stond bij rust al met 2-0 voor. Vlak na rust zou ADO '20 met een man minder komen te staan door een rode kaart van Zonneveld. Almere City, de nummer laatst van de Jupiler League, kon daar niet van profiteren. Weliswaar benutte Lilipaly nog wel de toegekende strafschop. De 2-2 bleef uit. Sterker nog ADO '20 liep uit naar 4-1 door goals van Kleine en Brantjes. Voor Klein was het zijn tweede goal, hij scoorde ook al de openingstreffer.

HVV Hollandia - Fortuna Sittard
Een overname van een investeringsmaatschappij hield Fortuna Sittard in de greep. Het bekerduel leek een welkome afleiding maar liep uit op een horrorscenario. Het werd uitgeschakeld door Hollandia uit Hoorn. Kalvin Robert scoorde een kwartier voor tijd de enige goal van het treffen.

ONS Sneek - Excelsior
Excelsior verloor vanavond na strafschoppen van ONS Sneek. Na 90 minuten was het in Sneek 1-1. Na drie minuten spelen opende ex-prof en Sneek-icoon Sandor van der Heide de score. De stand werd pas na een klein uur ongedaan gemaakt door Elvis Manu. In de penaltyserie bleek ONS Sneek zorgvuldiger dan Excelsior.

Overige uitslagen
Staphorst - Montfoort 2-0
Sparta Nijkerk - De Graafschap 2-3
JVC Cuijck - FC Eindhoven 2-4 (nv)
VVOG - FC Emmen 4-5 (Emmen wint na strafschoppen)

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |



Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!