Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Sparta bekert ten koste van AGOVV verder


25 september 2012 - Sparta Rotterdam en AGOVV Apeldoorn troffen vandaag elkaar in de KNVB Beker. Daarmee moesten beide Jupiler League-clubs dus direct aan de bank. Sparta kwam als winnaar uit de bus.

Sparta Rotterdam is de nummer zes van de Jupiler League en ondanks een aantal mindere wedstrijden nog altijd een van de titelkandidaten. AGOVV Apeldoorn is terug te vinden in de onderste regionen van de Jupiler League, het staat vijftiende met maar twee punten minder dan nummer laatst Almere City. Sparta was vanavond ook de grote favoriet.

Na een half uur spelen stond er op Het Kasteel toch echt 0-2 op het bord door goals van Lion Kaak en ex-Spartaan Joey Godee. Quenten Martinus tekende op slag van rust voor de aansluitingstreffer. Met de goal van Iiass Bel Hassani na 62 minuten spelen leek Sparta alsnog de bovenliggende partij te gaan worden. Pas in de slotminuut was het Donovan Deekman die voorkwam dat er verlengd moest worden.

Met de uitschakeling van AGOVV Apeldoorn gaat al weer de vierde club uit de Jupiler League verloren voor het bekertoernooi. Eerder gingen FC Oss, Almere City en Fortuna Sittard al in de tweede ronde van de KNVB Beker onderuit.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!