Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC verliest van PEC Zwolle


25 september 2012 - Het is niet de avond geworden van de Limburgse clubs in de KNVB Beker. Na VVV Venlo en Fortuna Sittard is nu ook Roda JC uitgeschakeld. De ploeg van Ruud Brood ging op eigen veld onderuit tegen PEC Zwolle.

Roda JC is de tweede Eredivisie-club na VVV Venlo die werd uitgeschakeld in de tweede ronde van de KNVB-beker. Roda JC - PEC Zwolle was een van de drie duels tussen twee clubs uit de Eredivisie. Morgen volgen NEC - Feyenoord en FC Utrecht - Ajax.

De wedstrijd vanavond leek uit te draaien op strafschoppen. Na 90 minuten spelen was er in Kerkrade nog niet gescoord. Dat was ook het geval in de eerste helft van de verlenging. Na 109 minuten sloeg PEC Zwolle toe via Fred Benson.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!