Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse wil nieuw stadion


26 september 2012 - Vitesse overweegt Gelredome te verlaten en elders in Arnhem een nieuw stadion te bouwen, dat schrijft De Telegraaf. In het diepste geheim worden plannen uitgewerkt. Vitesse is het niet eens met de Provincie Gelderland die de club niet toestaat stadion Gelredome over te nemen.

Vitesse is geen eigenaar van het stadion. Vastgoedbedrijf Eurocommerce was dat tot deze zomer wel, dat bedrijf is echter failliet verklaard. Sinds die tijd betaalt Vitesse haar huur aan FGH Bank, onderdeel van Rabobank. In 2006 kocht BV Eurocommerce het stadion voor tien miljoen euro van de gemeente Arnhem. Tevens werd er een langdurige sponsorovereenkomst met Vitesse afgesloten a 800.000 euro.

Vitesse heeft op dit moment geen mogelijkheden om het stadion verder te exploiteren, daarmee is het economisch niet langer interessant. Eigenaar Merab Jordania zou volgens De Telegraaf nu overwegen elders een groter stadion te bouwen. Eerder financierde Jordania al de bouw van een miljoenencomplex op Papendal dat bestaat uit een trainingscentrum en opleidingsaccommodatie.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |



Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!