Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord wil door met De Vrij, Leerdam en Vilhena


26 september 2012 - Feyenoord wil op korte termijn de onderhandelingen starten met Stefan de Vrij, Kelvin Leerdam en Tonny Vilhena over een nieuwe verbintenis. Met name de onderhandelingen met Leerdam worden lastig, de middenvelder heeft in Rotterdam-Zuid een aflopend contract. Eerdere onderhandelingen liepen op niets uit.

Feyenoord wil voorkomen dat de multifunctionele Leerdam uit De Kuip vertrekt. Er zou voor de middenvelder, die ook als rechtsback uit de voeten kan, belangstelling bestaan uit binnen- en buitenland. FC Twente zou meer dan gewone belangstelling hebben de de ontwikkelingen bijzonder nauwlettend volgen.

Ook de twintigjarige aanvoerder Stefan de Vrij kan rekenen op een nieuwe aanbieding. De verdediger ligt nog tot de zomer van 2014 in Rotterdam-Zuid vast. Datzelfde geldt voor het zeventienjarige talent Tonny Vilhena. De middenvelder staat voor zijn grote doorbraak bij Feyenoord.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!