Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Lastminute goal Immers bezorgt Feyenoord zege


26 september 2012 - Feyenoord heeft ten koste van NEC de volgende bekerronde weten te bereiken. Makkelijk ging dat niet. In de blessuretijd van de verlenging voorkwam Immers met de 2-3 de anders noodzakelijke strafschoppenserie.

Al in de eerste minuut kwam NEC op voorspong. Het was de jonge Terence Kongolo met een eigen doelpunt. Een vrije trap van NEC draaide de zestien in, werd geschampt door Pelle en later ook door Kongolo. Na de 1-0 zakte NEC ver terug, Feyenoord pakte het initiatief en had het beste spel. De beloning kwam er pas vlak voor rust. Het was opnieuw Kongolo die scoorde. Uit een afgeslagen corner schoot Janmaat op doel, die bal toucheerde Kongolo met zijn hak waardoor NEC-doelman Babos kansloos was.

Na rust ging de thuisploeg zich meer in het spel mengen waardoor het ook voor de neutrale fan leuker werd om te kijken. Feyenoord had het er aanvankelijk moeilijk mee maar wist snel om te schakelen. Op aangeven van gelegenheidsaanvoerder Schaken (Clasie kreeg rust) kopte Sekou Cisse raak. Babos ging onder de bal door. Lang kon Feyenoord echter niet genieten van de voorsprong. Invaller Leroy George kopte een voorzet bij de tweede paal eenvoudig binnen.

Met nog dertig minuten te gaan was er nog van alles mogelijk. In de reguliere speeltijd werd niet gescoord, dat leek ook het geval in de verlenging. NEC wist het niet goed uit te spelen terwijl Feyenoord opnieuw liet zien over te weinig scorend vermogen te beschikken. In de blessuretijd van de verlenging was het Nelom die de bal bij de tweede paal bezorgde. Fernandez kopte terug en Immers haalde snoeihard uit. Feyenoord door naar de volgende ronde.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!