Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV drie duels zonder Manolev


27 september 2012 - Stanislav Manolev is naar aanleiding van zijn rode kaart bij Jong PSV voor een vier duels geschorst waarvan een voorwaardelijk. PSV kan zodoende de komende competitieduels geen beroep doen op de Bulgaarse rechtsback.

In de aanloop naar Achilles '29 ging trainer Dick Advocaat tegenover De Telegraaf nog even in op de situatie van Manolev: "Er zit nogal wat frustratie in die jongen. Het is niet goed te praten, maar we zijn allemaal mensen. Manolev heeft het duidelijk moeilijk. Hij wil graag weg, maar de ideale club is niet voor hem gekomen. Wat hij heeft gedaan, is natuurlijk niet verstandig, want hij is nu waarschijnlijk drie of vier wedstrijden niet beschikbaar voor het eerste elftal."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!