Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Almere City op zoek naar nieuwe trainer


27 september 2012 - De clubleiding van Almere City FC heeft ingegrepen. De club staat onderaan in de Jupiler League waarmee degradatie naar de Topklasse dreigt. Daarnaast werd het deze week uitgeschakeld door de amateurs van ADO '20.

De uitschakeling tegen ADO '20 uit Heemskerk (met maar liefst 4-1) lijkt de welbekende druppel te zijn geweest. De Boer staat niet langer voor de groep en is voortaan technisch manager. Zijn functie wordt voorlopig overgenomen door assistent Edwin van Ankeren die zal worden geholpen door Peter van Vossen.

Ondertussen gaat Almere City op zoek naar een vervanger van De Boer. Mogelijk komt deze uit de Ajax-stal waar de club een samenwerkingsverband mee heeft. Almere City staat achttiende in de Jupiler League en behaalde tot dusver slechts drie punten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!