Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Lex Immers in spagaat


1 oktober 2012 - Lex Immers zit in een spagaat. Aan de ene kant wil hij de supporters van Feyenoord bedanken voor hun steun, aan de andere kant wordt zijn naam in de verkeerde context gebruikt. Mogelijk dat de arbitragecommissie van de KNVB de aanvallende middenvelder daarom wil schorsen.

Elke keer zingen de fans van Feyenoord over Immers; 'Lexie gaat op Jodenjacht'. Immers reageert met applaus. "Ik hoor meestal alleen mijn naam. Dan zwaai of klap ik voor de fans", aldus Immers, die afgelopen weekend drie keer scoorde tegen NEC, in De Telegraaf. "Ze staan op een ongelooflijke manier achter mij."

"Maar wat moet ik doen om die andere tekst te voorkomen? Ze zingen een liedje dat ik een keer op de bar heb gezongen in een gekke bui. Ik heb dat toen geroepen, daarmee ben ik fout geweest. Daar heb ik een straf voor gehad en die heb ik uitgezeten. Van die tekst heb ik spijt gehad en ik neem ook nu afstand van die tekst."

In zijn tijd bij ADO Den Haag kreeg hij een schorsing toen hij zelf het liedje zon na een overwinning op Ajax. Immers: "Ik hoop dat er een ander liedje voor mij komt."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!