Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Napoli zonder toppers naar Eindhoven


2 oktober 2012 - Fans van PSV die hoopten op de sterren van Napoli komen bedrogen uit. Napoli gaat richt dit seizoen richten op de Scudetto en zal met een B-team aantreden in de Europa League tegen PSV.

Napoli gooit alles op de Italiaanse titel, momenteel staat de club samen met Juventus bovenaan in de Serie A. Om die reden zal onder andere sterspeler Edinson Cavani worden gespaard. Volgens Italiaanse media zullen alleen Paolo Cannavaro en Valon Behrami net als zondag tegen Sampdoria (1-0 winst) spelen. Alle andere toppers krijgen rust.

Van Marek Hamsik was al duidelijk dat hij niet mee zou spelen. De Slowaaks international kreeg tegen AIK Stockholm een rode kaart. De Chileense spits Eduardo Vargas zal vermoedelijk opnieuw in actie komen. Tegen AIk scoorde Vargas maar liefst drie keer.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!