Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax twee weken zonder Sulejmani


2 oktober 2012 - Ajax zal het zeker twee weken moeten stellen zonder Miralem Sulejmani. De Servische buitenspeler liep afgelopen zondag op de training een enkelblessure op.

"Ik heb al berichten gelezen dat ik dit seizoen niet meer in actie kom en transfervrij de deur uitloop, maar heb geen idee waar die vandaan komen", aldus Sulejmani in gesprek met De Telegraaf. "De blessure valt mee en ik sta er nog steeds voor open om met Ajax te praten over contractverlenging."

Sulejmani zal sowieso de ontmoetingen met Real Madrid (Champions League), FC Utrecht (Eredivisie) en de interlands met Servië tegen België en Macedonië. De afgelopen weken kreeg Sulejmani al geen basisplaats toebedeeld. Tobias Sana kreeg de voorkeur van Frank de Boer.

"Ik verzwikte mijn enkel, die snel dik werd van het vocht", aldus Sulejmani in gesprek met De Telegraaf. "Er zijn foto’s gemaakt en een band bleek ingescheurd. De enkel hoefde niet in het gips en een operatie was niet nodig. Vandaag (maandag, red.) voelde het alweer een stuk beter dan gisteren (zondag). Ik neem nu een week rust en hoop binnen twee, uiterlijk drie weken weer terug te zijn."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!