Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Nacer Barazite kiest voor Marokko


2 oktober 2012 - Nacer Barazite heeft gekozen voor een interlandloopbaan bij Marokko. Tot dusver speelde Barazite voor de vertegenwoordigende jeugdelftallen van Nederland. Een half jaar geleden kwam hij voor het laatst in actie voro Jong Oranje.

De aanvaller van AS Monaco geeft nu de voorkeur aan interlandloopbaan bij Marokko. Op korte termijn hoopt de aanvaller daar zijn debuut te maken. Het was Arsenal dat Barazite op jonge leeftijd bij NEC oppikte. Bij Arsenal kwam het niet tot speelminuten in de Premier League.

Na een korte verhuurperiode aan Vitesse kwam Barazite bij Austria Wien. In Oostenrijk scoorde Barazite aan de lopende band waarop AS Monaco aanklopten. De Monegasken waren zojuist overgenomen door een Russische eigenaar en wilden zo snel mogelijk terugkeren naar Ligue 1. Op dit moment speelt Monaco nog altijd in Ligue 2 en is Barazite geen basiskracht.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!