Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Douglas wil FC Twente pas in zomer verlaten


4 oktober 2012 - Douglas wil het seizoen bij FC Twente afmaken. Een winterse transfer sluit hij zo goed als uit. Het betekent dat Douglas volgend jaar zomer bij FC Twente transfervrij de deur uit wandelt.

Douglas in De Telegraaf: "Je weet nooit wat er gebeurt in het voetbal, maar in principe wil ik het seizoen afmaken bij FC Twente. Normaal gesproken is dit wel mijn laatste seizoen bij FC Twente. Komende zomer lijkt me een mooi moment om een volgende stap te maken. Ik denk ook, dat het goed is voor mijn kansen om het Nederlands elftal te halen. Bij een nieuwe club heb je tijd nodig om te wennen en jezelf in de ploeg te spelen."

Morgen is de bekendmaking van de definitieve selectie van het Nederlands Elftal voor de duels met Andorra en Roemenië. Douglas hoopt op een uitverkiezing. "Het zou heel mooi zijn als ik erbij ben. Het zou een kroon zijn op alles wat ik ervoor heb gedaan, maar ik moet het zelf verdienen door goed te blijven spelen." Bij de vorige interlands zat Douglas er niet bij. "Als dat weer het geval is, moet ik gewoon geduldig zijn en blijven wachten op mijn kans."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!