Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC en Malki willen verlengen


4 oktober 2012 - Roda JC en Sanharib Malki willen graag met elkaar door. De 28-jarige aanvaller heeft in Kerkrade nog een contract tot de zomer van 2014. Roda JC en Malki hebben de intentie om tot een nieuw contract te komen.

Technisch directeur Gerard Wielaert in gesprek met Dagblad De Limburger: "Tijdens dat gesprek is gebleken dat we beide positief tegenover een tussentijdse contractverlenging staan. We moeten nu bekijken of het ook haalbaar is."

Afgelopen zomer probeerde Roda JC de Syrische aanvaller nog te slijten. Tot grote teleurstelling van club en aanvaller klopten er in Kerkrade geen clubs aan. Nu hopen beide partijen op een langer verblijf in het Parkstad Limburg Stadion.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!