Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'FC Barcelona heeft geen kind aan Real'


5 oktober 2012 - Aanstaande zondagavond staat weer een absolute voetbalklassieker op het programma: FC Barcelona – Real Madrid, ofwel El Clasico. Volgens de bookmakers wordt het een vervelend avondje voor Cristiano Ronaldo en de zijnen want Barcelona is veruit favoriet.

Bookmaker Unibet geeft Barcelona een notering van 1,85 tegen 3,90 voor Real Madrid. Real Madrid had afgelopen woensdag geen kind aan Ajax in de Champions League, maar in de competitie gaat het nog niet zo voorspoedig. De Koninklijke staat in de Primera Division op een zesde plaats.

Barcelona gaat aan de leiding in de Primera Division en heeft al acht punten meer dan aartsrivaal Real Madrid. Die voorsprong wordt volgens Unibet alleen maar groter. Wie een euro inzet op een gelijkspel kan daarmee 3,85 euro winnen.

De wedstrijd tussen de aartsrivalen kan overigens live worden bekeken bij Unibet. Er kan tevens ook live worden gewed op www.unibet.com.

Nieuwe leden krijgen een bonus van minimaal 50 euro. Bijkomend voordeel is dat je FC Barcelona - Real Madrid komend weekend ook nog eens live EN gratis online bekijkt. Meer informatie: Unibet

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!