Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

McClaren baalt van ophef rondom Boyata


8 oktober 2012 - FC Twente pakte weer eens drie punten in de Eredivisie. AZ werd in de eigen Grolsch Veste met 3-0 aan de kant gezet. Steve McClaren was teleurgesteld in zijn eigen fans. Invaller Dedryck Boyata werd bij zijn invalbeurt negatief bejegend.

McClaren was wel tevreden over Luc Castaignos die eindelijk weer eens wist te scoren. "Hij verdiende de positieve reactie, want hij werkt altijd hard. Ik was wel teleurgesteld over de negatieve signalen van de fans toen ik Dedryck Boyata inbracht. Daar zijn vooral de media schuld van"”, aldus McClaren in gesprek met TwenteSport.

McClaren: "In de eerste helft was het een topwedstrijd. We hadden hier en daar problemen met AZ, we verdedigden heel goed en maakten door Chadli ook een goede goal. In de rust dacht ik dat het een moeilijke tweede helft zou worden, maar al gauw speelden we tegen negen man. Dat was in ons voordeel en dat hebben we benut. Vooral de tweede goal was een mooie. We speelden goed na de zware week die we achter de rug hebben."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!