Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Gaal haalt Douglas toch bij selectie


8 oktober 2012 - Douglas is alsnog opgenomen in de selectie van het Nederlands Elftal. Aanvankelijk werd de geboren Braziliaan met Nederlands paspoort buiten de selectie gelaten. Douglas behoorde al wel tot de voorselcetie.

Het is voor Douglas de eerste kennismaking met het Nederlands Elftal. In totaal bestaat de selectie uit 21 spelers. Joris Mathijsen is echter een twijfelgeval. Feyenoord-coach Ronald Koeman hoopt dat Van Gaal zijn verdediger niet gaat gebruiken. Op die manier kan Mathijsen volledig herstellen van zijn spierblessure.

Oranje speelt aanstaande vrijdag in De Kuip tegen Andorra. Vier dagen later, op dinsdag, gaat het op bezoek in Roemenië. Naast Mathijsen is ook Arjen Robben nog een twijfelgeval.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!