Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Nederlandse coach voor Sporting Lissabon?


8 oktober 2012 - Sporting Lissabon krijgt mogelijk een Nederlandse coach. De Portugese topclub zette eind vorige week Ricardo Sa Pinto op straat na een teleurstellende seizoensstart. De clubleiding denkt nu aan een Nederlandse oefenmeester.

Met Stijn Schaars, Khalid Boulahrouz, Ricky van Wolfswinkel en Zakaria Labyad is er een behoorlijke Nederlandse enclave in Lissabon. Technisch directeur Carlos Freitas heeft volgens Voetbal International bij zijn spelers informatie ingewonnen over Fred Rutten en Bert van Marwijk.

Opvallend is dat Fred Rutten pas sinds afgelopen zomer werkzaam is bij Vitesse en het in Arnhem uitstekend doet. Vitesse heeft de beste seizoensstart ooit. Bert van Marwijk zit sinds zijn opstappen bij het Nederlands Elftal afgelopen zomer zonder dienstverband. In de Portugese media worden ook Co Adriaanse, de Spanjaard Ernesto Valverde en de Braziliaan Felipe Scolari als mogelijke kandidaten genoemd.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!