Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Clasie snapt keuze Louis van Gaal


9 oktober 2012 - Bondscoach Louis van Gaal vindt het belangrijk dat Jong Oranje volgend jaar zomer deelneemt aan het Europees Kampioenschap. Om die reden zitten Jordy Clasie, Adam Maher, Luuk de Jong en Jeroen Zoet niet bij het grote Oranje maar bij Jong Oranje.

Jordy Clasie in De Telegraaf: "Ik kan de keuze van Louis van Gaal goed begrijpen. De bondscoach wil graag dat Jong Oranje zich plaatst voor het EK. Talentvolle spelers kunnen zich daar bewijzen op een internationaal podium en meer ervaring opdoen. Daarom heeft hij besloten enkele jongens bij Jong Oranje mee te laten doen. Zodat ook Cor Pot genoeg mogelijkheden heeft in zijn selectie."

"Natuurlijk had ik graag weer deel uitgemaakt van het Nederlands elftal. Daar ben ik eerlijk in. Het was een prachtige ervaring om met al die grote namen op het veld te staan. Die jongens hebben zo veel kwaliteit en het niveau lag weer wat hoger. Maar aan de andere kant heb ik nagenoeg de hele EK-kwalificatiereeks met Jong Oranje meegemaakt. Dan is het heel mooi om ook in de beslissende duels van de partij te zijn. Dit zijn immers de wedstrijden waar je het allemaal voor doet."

Jong Oranje moet in twee duels afrekenen met de leeftijdsgenoten uit Slowakije.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!