Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord hoopt op lucratief toernooi in Dubai


9 oktober 2012 - Er lonkt mogelijk een lucratief aanbod voor Feyenoord uit Dubai. Feyenoord hoopt een officiele aanbieding te ontvangen om deel te kunnen nemen aan een internationaal toernooi in het oliestaatje, zo meldt het Algemeen Dagblad.

Deelname aan het oefentoernooi zou voor Feyenoord financieel zeer interessant zijn. Eerder ging Feyenoord al eens op bezoek in Oman. Mocht de officiele uitnodiging vanuit Dubai uitblijven dan zal Feyenoord evenals vorig jaar afreizen naar het Spaanse Marbella.

Eerder werd al duidelijk dat Ajax in de winterstop in Brazilië zal verblijven. Trainer Frank de Boer had liever gezien dat zijn elftal zich in Turkije zou voorbereiden op de tweede seizoenshelft. Door belangen van hoofdsponsor AEGON is Ajax echter verplicht naar Zuid Amerika af te reizen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!