Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax en Trencin gaan samenwerken


10 oktober 2012 - Ajax gaat een samenwerking aan met het Slowaakse AS Trencin. Dat verklaarden Johan Cruijff en de eigenaar den de Slowaakse club, Tscheu La Ling. Laatsgenoemde sprak al met de clubleiding van Ajax.

Gisteren speelde een combinatieteam van Ajax en Jong Ajax tegen AS Trencin. Het treffen eindigde in een 1-1 gelijkspel. Een opsteker was de rentree van Eyong Enoh die in mei zijn laatste wedstrijd voor Ajax speelde. Hij liep een knieblessure op bij het nationale team van Kameroen.

Daarnaast was het opvallend dat Lorenzo Ebecilio niet als rechtsbuiten maar als rechtsback werd ingezet. Mogelijk wil Ajax wat uitproberen. Tot slot had Ajax ook nog een testspeler in de gelederen. Het gaat om de 18-jarige Ier Ronnie Hawkins. De middenvelder doorliep de jeugdopleiding van Tottenham Hotspur.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!