Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Oranje met Van der Vaart en Schaken'


10 oktober 2012 - Bondscoach Louis van Gaal zal zijn team tegen Andorra anders insteken dan de voorgaande wedstrijden. Tegen de voetbaldwerg zal Oranje nog meer aan voetballen toekomen. En Van Gaal voert zodoende een aantal wisselingen door.

Op goal krijgt Maarten Stekelenburg zijn basisplaats terug door een blessure van Tim Krul. De verdediging wordt gevormd door Daryl Janmaat, John Heitinga, Ron Vlaar en Bruno Martins Indi. Op het middenveld zijn er basisplaatsen voor Rafael van der Vaart, Nigel de Jong en Kevin Strootman.

Opvallend is ook dat Robin van Persie niet zal starten. Klaas Jan Huntelaar krijgt de voorkeur. Huntelaar zal worden ondersteund door Jeremain Lens en Ruben Schaken, voor laatsgenoemde betekent het zijn debuut. Schaken krijgt daarmee de voorkeur boven Narsingh. Feyenoord is met drie basisspelers overigens hofleverancier.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!