Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Armenteros vertrekt bij Heracles Almelo


10 oktober 2012 - Samuel Armenteros loopt volgend jaar zomer transfervrij de deur uit bij Heracles Almelo. Tenminste als het in januari niet tot een transfer komt. De Zweedse jeugdinternational is in ieder geval niet van plan zijn aflopende contract te verlengen.

"Ik heb vorig jaar al aangegeven dat ik niet zou verlengen", stelt Armenteros in de papieren uitgave van Voetbal International. "Ik heb destijds met de club gesproken en ze eerlijk gezegd dat op basis van de laatste twee contractaanbiedingen, het niks zou worden. Als ze nog wat aan me willen verdienen, dan moeten ze dat komende winter doen. Ik verleng mijn contract niet."

Afgelopen zomer toonde Ajax nog interesse, onderhandelingen tussen beide clubs liepen op niets uit. Mogelijk dat het nu opnieuw tot interesse komt. Armenteros weet nog niet of hij in januari naar een andere club wil. "Dat is moeilijk. Ik voetbal hier al drie jaar en ik gun Heracles de transfersom; ze hebben veel voor me gedaan. Uiteindelijk weet iedereen hoe het in elkaar zit. Als je gratis kan vertrekken, zijn er meer clubs geïnteresseerd. Dat is de business. We zullen het wel zien. Voorlopig ligt de focus bij Jong Zweden en Heracles."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!