Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jong Oranje vanavond tegen Slowakije


11 oktober 2012 - Jong Oranje wil naar het Europees Kampioenschap komende zomer in Israel. Om dat te bereiken zal men in twee duels wel moeten afrekenen met de leeftijdsgenoten uit Slowakije. Vandaag staat de eerste wedstrijd op het programma, om 19.00 uur wordt afgetrapt op Het Kasteel.

"Als we Slowakije onderschatten hebben we echt een groot probleem", aldus bondscoach Cor Pot in gesprek met De Telegraaf. Volgens Pot is Slowakije lastig en stug. "Wij hebben meer kwaliteit, maar voetbal draait niet alleen daar om. Het gaat ook om mentaliteit, wilskracht en fysieke kracht."

Een opsteker voor Pot zal ongetwijfeld de geste van Louis van Gaal zijn geweest. Van Gaal besloot Jordy Clasie, Adam Maher en Luuk de Jong niet op te nemen in zijn selectie. Daarnaast lag het vanwege blessures (Krul en Mathijsen) voor de hand om ook Jeroen Zoet en Bram Nuytinck door te schuiven.

De wedstrijd wordt vanavond live uitgezonden op RTL 7. De voorbeschouwing van het duel begint al om 18.30 uur.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!