Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Armenteros niet voor 1 euro te koop'


11 oktober 2012 - Samuel Armenteros heeft zijn zinnen gezet op een vertrek bij Heracles Almelo. De jeugdinternational van Zweden zal zijn aflopende contract niet verlengen maar sluit een winterse transfer niet uit.

"Om weg te kunnen, moet je goed spelen en kijken of er überhaupt interesse is", aldus technisch directeur Nico-Jan Hoogma van Heracles Almelo in gesprek met Voetbal International. "Het hangt af welk bedrag er op tafel komt. Is het één euro, dan gaat de deal niet door. Dusdanig dat wij er wat mee kunnen doen, want wij moeten een nieuwe spits aantrekken."

In totaal speelde Armenteros 86 duels in het eerste elftal van Heracles, daarin kwam hij 17 keer tot scoren. Eerder werd Armenteros al gelinkt aan Ajax en AZ.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!